Mens Lars Løkke sov

Af Mads Kastrup 103

Det er lykkedes franske forskere at implantere en falsk erindring i hjernen på mus, mens de sov, læste jeg forleden.

En lykkelig, falsk erindring, vel at mærke. Hvilket forekommer meget mærkeligt. Og hvilket får mig til at tænke på Venstre.

V-gemakkerne synes ganske vist i vældig virak og tumult for tiden. Splittet mellem at tale pænt til indvandrere og tale grimt om dem, rumsteres der larmende i partiets inderste kamre. Men formand Lars Løkke i særdeleshed og partiet i almindelighed har som bekendt tidligere haft hang til hængekøjen. Og jeg tænker: Hvad skete der lige der – i den periode, hvor de netop havde mistet Statsministeriet, eller lånt nøglerne ud, som Løkke formulerede det på valgnatten? Hvad skete der, mens Venstre sov?

En helt særlig selektiv hukommelse synes i hvert fald at være opstået i partiet og blandt dets topfolk. Ikke ulig de franske forsøgsmus.  I en kampagne for at vinde nøglerne til Slotsholmens kontorer tilbage (den selvsamme, som har afstedkommet det ombejlede og forkætrede kontanthjælps beløb på 454.215 kr.) vises i en annonce en graf for antal offentligt ansatte under Helle Thorning-Schmidts styre: ”Med Helle Thorning som statsminister er der blevet 14.192 færre offentligt ansatte, selvom hun lovede det stik modsatte før valget. Dengang sagde hun, at der ikke skal fyres i den offentlige sektor. Socialdemokraterne beskylder Venstre for at ville skære ned i den offentlige sektor. Men med vores udgiftsstop vil der være råd til det samme i den offentlige sektor til næste år, som der er råd til i år,” hedder det i annoncen.

Nu er det ikke sikkert, at de godt 14.000 alle er blevet ”fyret”. Der kan også være tale om naturlig afgang. Men lad det ligge. Langt væsentligere er det vel at påpege, at der under annoncen reklameres med, at Venstre er ”Danmarks liberale parti”. Så ”Danmarks liberale parti” finder det åbenbart for dårligt, at Socialdemokraterne har ført en politik, der tjener en hæderkronet liberal hoftanke, nemlig at reducere den offentlige sektor for at fremme den private? Kan man bebrejde borgerlige vælgere, hvis de synes, at Venstre her kører kampagne på, at den politik, partiet selv burde stå for, er det faktisk lykkedes S at gå i gang med?

Hvilket så igen fik mig til at tænke på de franske forskere og musene. Er det ikke som om, at implantationen af en lykkelig, falsk erindring i Venstre endda har en del år på bagen?

Det er som bekendt opgjort, at VK-regeringen i sine ti år øgede den offentlige sektor med 20 procent. VK-regeringen turde ikke pille ved velfærdsstaten eller de offentligt ansatte. Man kan i dag genkalde sig Anders Fogh Rasmussens nasale forsikring: ”Der er råd til både skattelettelser og bedre velfærd.” Sådan cirka omkring et år før finanskrisen godtgjorde, at det var der så overhovedet ikke alligevel.

Men i 00’erne fikserede Anders Fogh Rasmussen med stort held Mogens Lykketoft under valgkampen i 2005 og Thorning i 2007 i deres egen politik ved at hævde retten til velfærdsstaten. Blandt andet med omfattende udbygning af den offentlige sektor. Førstefødselsretten til velfærdsstaten blev i 00’erne åbenbart borgerlig ejendom. En stemme på Venstre – ”Danmarks liberale parti” – blev en stemme på den offentlige sektor. Nogle husker måske Foghs statsminister-forsikringer om, at »økonomibøgerne skulle skrives om«. Besnærende, men forkert. Anders Fogh Rasmussen satte imidlertid officiel verdensrekord i offentlig sektor. Demonstrationer for højere løn og flere hænder i det offentlige blev i 00’erne bragt til tavshed med imødekommenhed.

Nogen har så nu hvisket Venstre og Lars Løkke Rasmussen i øret – muligvis endda implanteret en falsk forestilling om – at dette var de gode tider, det var de rigtige tider, det var lykkelige tider. Dem må nationen følgelig hurtigst muligt tilbage til.

Ifølge den britiske avis The Guardians beskrivelse af de franske forskeres succes med falsk erindring i mus, er forestillingen om en belønning vigtig for at implantationen lykkes. Eksempelvis at der i musenes tilfælde er udsigt til ost ved at vende tilbage til åstedet for lykkefølelsen. Positive følelser om et bestemt sted (lad os her sige, eksempelvis Statsministeriet), “skrives” via neuronmanipulation ind i forsøgsdyrets hukommelse under søvn, hvilket får det (lad os her sige, eksempelvis Lars Løkke Rasmussen) til i vågen tilstand at genopsøge stedet i håb om en belønning (lad os her sige, at læseren selv må eksemplificere, hvad der er Lars Løkkes svar på ost).

Jeg for min del vil – når vi når til valgkampen (undskyld, jeg hører nu i min øresnegl, at den allerede er i fuld gang) – betragte Venstre formand som netop vågnet, vejrende med snuden for derefter at sætte den i sporet i en illusion af en labyrint, hvor han ved endemålet belønnes med statsministerposten. Og alt andet er lige meget for ham. Det er simpelthen slettet fra erindringen.

103 kommentarer RSS

 1. Af Martin Nielsen

  -

  Helle Walther, jeg har det på samme måde.

  Anders Madsen, der er forskel på at være lille og dværg. Når du og de andre bruger udtrykket bilagsdværg, er det for at håne mest muligt, og der er ingen idioter, der kommer og slår jer ihjel af den grund. Men på den anden side får man jo mere og mere det indtryk, at I
  proletarer anser mord for at være en rimelig optræden, hvis nogen påstår sig krænket. Lyt bare til Carsten Jensen, proletarernes verbale førstemand.

  Kender du mon en dværg? Jeg kender flere, og de vil ikke være i tvivl om, at du og de andre håner og ringeagter dem. Heldigvis er de fredelige mennesker, og de er også langt bedre begavede, end I lader til at være. Desuden er de venstreorienterede og skammer sig over de kældermenneskemanerer, der luftes her.

 2. Af Henrik Knage

  -

  Bilagsdværgen kan ikke prikke en pind i en lort, uden at ødelægge både Pind og lort, hvilket kræver akkuratesse, ud over det sædvanlige ….

 3. Af Anders Madsen

  -

  @ Martin Madsen

  Skal man kalde ham og Venstre for en samling bondeknolde uden kultur og dannelse?

  For der er ikke meget dannelse eller viden samlet i toppen af partiet.

  Fakta viser det allerede kan betale sig at arbejde. Venstres næstformand henviser så til et tv-program han siger han har set i fjernsynet som modargument.

  Når Løkke og hans slæng ikke kan argumentere for deres positioner må det så skyldes deres manglende intellekt og uddannelse.

  PS: Man kan sagtens være en bonderøv selvom man går i jakkesæt.

 4. Af Henrik Knage

  -

  Det kan godt være der bliver luftet meninger her, men for en gang skyld handler det ikke om muslimer, hvilket er befriende i sig selv.

  Som en kvinde lige har udtalt : Jeg troede ikke jeg kunne li´børn – indtil jeg fandt ud af, at det var deres mødre jeg ikke kunne døje!

 5. Af Erik Hermansen

  -

  @Martin Nielsen

  Du må undskylde, at vi er flere der bruger navnet “Bilagsdværgen”, om din formand.

  Øgenavnet passer dog perfekt i min optik, da han igennem sin politiske “karriere” har haft tusindvis af bilagssager, og han er på mange måder også en meget lille mand, og der tænker jeg ikke kun på hans ringe højde.

 6. Af Anders Madsen

  -

  Lille Lars, som de kaldte ham i Venstre, må gerne køre sin egen økonomi i sænk sålænge han ikke har sin snabel nede i de offentlige kasser.

  Noget andet er han sammen med Fogh kørte dansk økonomi i sænk og han og hans slæng i Venstre stadig mener de gjorde et godt stykke arbejde.

  Lille Lars har mange sjove ideer. Flere grise, billigere sprut og placering af motorveje i Jylland.

  Har Lille Lars og hans venner i den højreorienterede medieverden lært noget af deres tiår ved magten udover hvor det er at snyde?

 7. Af Erik Hermansen

  -

  Bilagsdværgen er Danmark dyreste kontanthjælpsmodtager, hvis Kongehuset ikke regnes med.

 8. Af Anders Madsen

  -

  Martin Geertsen er en anden uartikuleret og udannet bondeknold fra Venstre. Total mangel på anstændighed og evner.

  “Venstre fører kampagne med oppustede asyl-tal
  Skal man tro Venstre vil Danmark modtage over 83.355 asylansøgere i 2020. Ifølge eksperter er det ren spekulation.”

  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/09/24/170146.htm

 9. Af Anders Madsen

  -

  Kan godt se 1.000 kroner i.f. Løkke og Venstre ikke er meget, så derfor skal ‘nasserne’ som de kalder dem på TV2 skæres i kontanthjælpen.

  “Da finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Venstres udenrigsordfører Søren Pind i 2004 holdt et frokostmøde på Cafe Petersborg i København drak de tilsammen 20 snapse og fem fadøl. Det skriver Ekstra Bladet tirsdag.

  Søren Pind sendte den samlede regning for middagen på 1.095 kr. – heraf 781 kr. for alkohol – videre til skatteyderne.”

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article4292221.ece

 10. Af Martin Nielsen

  -

  Hvis nogen gider at læse mit første indlæg fra i går, vil de se, at LLR ikke er min “formand”. Jeg har aldrig været medlem af et politisk parti og kan ikke få øje på nogen, som jeg har lyst til at stemme på i min valgkreds.

  Jeg er bare så dødhamrende træthed af al den overfladiskhed og uvidenhed, der snart sagt har bemægtiget sig alle offentlige instanser i Danmark som en arv fra 68. Læs Jyllandspostens leder i dag om den rene tilståelsessag. Hvis de offentligt ansatte, der havde med Omar El-Hussein at gøre, havde udvist den omhu, som man med rette kunne have forventet af dem, havde to højt elskede mennesker sandsynligvis været i live i dag.

  Men det får ingen konsekvenser for de offentligt ansatte, at de svigtede totalt, for Mette Frederiksen vil se fremad, og sådan er det hver gang. Jeg er også dødhamrende træt af at lægge så mange skattepenge i den fælles husholdning samtidig med at andre diskuterer, om det kan “betale sig at arbejde”. Hvad f….. bilder I jer ind! Det er andres arbejdsindsats, I nasser på.

 11. Af Anders Madsen

  -

  Læser man en leder i Jyllands-Posten og tager den for gode varer har man selv lagt niveauet for uvidenhed og dårskab.

  Er det ikke dem der er så ringe, de endda er anonyme, men vist skrives af den stærkt højreorienterede Jørgen Mikkelsen?

 12. Af Anders Madsen

  -

  Løkkes og Venstres format er småt – sålænge de ikke selv skal betale. Så går de i store sko.

 13. Af Erik Hermansen

  -

  Bilagsdværgen(V) er en samfunds nasser, der har gjort det til sit livs projekt, at jagte de svageste grupper i det danske samfund.

  Hvad de danske vælgere ser i ham må guderne vide, jeg ser kun grådighed, kynisme, og egoisme.

 14. Af P Jensen

  -

  Indlæg røg i f……

 15. Af Henrik Knage

  -

  Når man må kaste med kontanthjælpsmodtagere, må man også kaste med dværge – men der er ikke tale om nogen af delene, da der er tale om rendyrket bilagskastning, fra et café bord med klirrende snapseglas i bedste Jeppe På Bjerget – stil og direkte til skatteyderne, og sikkert hundrede vis af andre bilag…

  Det mest paradoksale er imidlertid, at Løkke stiller sig op og mener, at hans søn ikke har brug for SU så længe han bor hjemme, hvilket godt kan være sandt. Ikke desto mindre snigløber han sin egen søn, og bruger sin søn i sin egen valgkamp – da sønnen næppe kan udtale sig.

  Alt ialt er der 2 muligheder. 1 Enten er der tale om en person der totalt har mistet stedsansen og jordforbindelsen, eller én person der har mistet grebet om begrebet moral, når han selv med en rimelig gage ikke engang er i stand til tænke, at han skal købe sit tøj og sprut selv og ikke for “andres” penge…

 16. Af Henrik Knage

  -

  Samtidig er det vel værd at bemærke, at hele “tumulten” omkring Lars Løkke Rasmussen meget godt underbygger teorien om, hvor langt der er mellem politikerne på en ene side, og befolkningen på den anden.

  Der er næsten tale om et “parallelsamfund” med 2 spor og 2 tog, men hvor togene kører i hver sin retning…

 17. Af Jesper Høegh

  -

  Nulle i Hullet og hans lille usoignerede makker – !

 18. Af Søren Revser

  -

  Henrik Knage: Ikke hvis man skal tage vælgerne seriøst. De stemmer jo for, at det skal være sådan.

  Ps. Så vidt jeg ved, er Lars Løkkes søn(ligesom alle børn af politikere) på vej mod Christiansborg familien med stormskridt. Ham behøver du ikke have ondt af.

 19. Af Henrik Knage

  -

  Jeg har heller ikke ondt af ham, men derimod hans søn der ikke må få SU, fordi han bor hjemme og skal svarer kostpenge efter normen for kontanthjælp alias 1 ydelse = 1 pølse.

  På dværgsprog betyder dette 1 ydelse = 1 cocktail – pølse alias 1 bilag = 310.000 cocktail pølser, hvorfor nogle måske kan regne ud, uden brug af lommeregner, at det svarer til at samtlige veje i danmark kan brolægges med, nej ikke asfalt, men med cocktailpølser fra én mand…

 20. Af Henrik Knage

  -

  Det hele foregår jo i narciscismens tjeneste. Hvis man forestiller sig, at vi tager samtlige politikere i samtlige lande, og gav dem et land hvor de skulle klare sig selv, kontra samtlige folkeslag i denne Verden – uden politikere, så ville det formentlig svarer til det der beskrives i Biblen – om Helvede og Paradis, hvor folkeslagene, samlet set naturligvis er Paradis…

  Enhver kan herefter regne ud, at jeg hader politikere…

 21. Af Søren Revser

  -

  Problemet med korrupte politikere kunne hurtigt overstås, hvis folk lod være med at stemme på dem. Sådan er virkeligheden desværre ikke,

  Jeg hørte forleden om en Italiensk vælger som sagde, at man holdt sig for næsen og stemte så alligevel på Berlusconi.

  Så er man enten uendelig dum, eller man har ikke fortjent et demokrati.

 22. Af Erik Hermansen

  -

  @Henrik Knage

  Bilagsdværgen(V) har i hele sin politiske “karriere” skubbet andre mennesker foran sig, når skandalerne er kommet for tæt på, både partifæller, politiske venner, og familien har han ofret når hans politiske liv igen, og igen kom i fare pga en elendig moral.

  BD er i min optik en kujon, som aldrig har taget et personligt ansvar for noget som helst, og det tror jeg, at et stort flertal i befolkningen er blevet klar over, uanset politisk ståsted.

 23. Af P Jensen

  -

  Hvorfor skjules sobre og saglige indlæg?? (ca. kl 22.35 den 21. marts)

 24. Af Helle Walther

  -

  Slingrekurs så det basker, Venstres formand vil nu alligevel ikke det ,han ville tidligere, hvad vil han så, Ja det beretter ordføreren ikke om, det har Venstre ikke lagt sig klart endnu, men det skal nok komme før valget, sikke en gang volapyk.
  Man kan da ikke have en kandidat, til landets højeste post, som ikke ved, hvad han vil endnu, og som skifter som en kamæleon. Det gjorde Fogh også.
  Vi rør ikke dagpenge, eller efterløn, jo det gjorde de. Vi rør kontanthjælpen, gør den moderne, lægger loft over. Nå nej det gør vi så alligevel ikke helt, vi freder nogle ydelser. Mon ikke de skulle have et nyt slogan, venstre ved du hvor du har idag, men ikke i morgen, Det er så utroværdigt så det skriger til himlen.

 25. Af Anders Madsen

  -

  Lille Lars har sendt Lille Inger i byen med en ubehjælpelig politik.

  https://www.youtube.com/watch?v=wFHry4yCl3A

  Det er måske det mest pinlige interview jeg nogensinde har set.

  Støjberg er helt blank.

 26. Af Jesper Høegh

  -

  den LILLE usoignerede er på DR 2 og her.

 27. Af Henrik Knage

  -

  I politik er begreber sat ud af spil, og intet er som det ser ud til at være. Et eksempel kan være løn.

  Normalt er det således, at 1 ydelse = 1 løn. Her foregår det i omvendt rækkefølge – til orientering!

  De djøfferne har kopieret begreberne fra typograferne i sin tid – men de døde også ved daggry …

 28. Af Erik Hermansen

  -

  Et spørgsmål til alle på bloggen:

  Er det et sundhedstegn, at vi har en statsministerkandidat, der er teknisk insolvent, mens han på samme tid taler om økonomisk ansvarlighed ?

 29. Af Henrik Knage

  -

  Kun en ydmyg bemærkning “Mens Lars Løkke sovs” ..

 30. Af Lars Petersen

  -

  @ Erik Hermansen.

  Til alle Erik Hermansenérne her på bloggen, er det et sundhedstegn, at en statsminister, såvel
  kandidat, eller et hvilket som helst andet foreningsmedlem, kan tale om økonomisk ansvar
  -lighed, nu da man er en del af 179 stk., skønt man ret simpelt kan dokumentere, at her ikke
  skal være flere end 29 – 39 fuldt aflønnede mandater i folketinget, nu da selv bittesmå partier
  igennem en årrække kan det samme som langt større partier; heraf indgå i div. regeringer mv,
  og alligevel fortsat have 6 måneders ferie om året, plus uregistreret pjækkeri og mere til ???.

  Er det ligeså et sundhedstegn, at ovennævnte, og vitterlig utallig af ikke nævnte misbrug, kan
  køre fortiet, eller lunkent glimtvis i offentligt rum, afløst af noget altid helt andet, via samme
  presseansatte, som de selv samme foreningsmedlemmer har været inde og opkøbe op med
  stjålne system-kroner, hvorpå de presseansatte, enten 100%, eller i semi format, får enorme
  fordele af systemet, og som i kombi med at man nægter at slippe mikrofonen, og deraf kan
  fastholde systemet, da samme jo netop begunstiger alle de bistands-købte presseansatte ?.

 31. Af Lars Petersen

  -

  @ Anders Madsen.

  Tak for linket.. jeg har kun set 3.13 minutter indtil videre, og er enig i det pinagtige so far, og
  så kommer det berømte “men”… ” M E N “.. det pinlige består i, at Inger, som ethvert andet
  foreningsmedlems genvalgs-baserede strategi, er hægtet op på stimuli af deres helt egne
  kunstigt skabte offentlige ansatte, som igen har to undermenuer, bestående i, at man dels
  har “lavet” sin egen system-forsvarende presse, idet samme netop er koblet op på systemet,
  ligesom man har smidt ansvaret væk fra sig selv, (læs: Den Danske model), hvorpå offentlige
  lønninger, funktioner mv. ud over at gå i nationalt hæmmende, og forretnings-perverteret
  overlap, forstærker sig selv og sin pris, godt ignoreret af egen system-købte presse-ansatte,
  og du står med en konstant selvforstærkende negativ synergieffekt, som kun international
  pris-pres, og en ny form for betaler/modtager opdelt befolkningsforankret presse kan løse.

  Men apropos pinlighed, er det jo ej et argument du kan tage i din mund, hvad angår; i denne
  omgang Inger fra Velfærds-Venstre, da du jo non stop, SELV fabler om velfærd, hvilket vores
  ven Inger her, jo ligesom dig, heller ikke vil røre ved, da hendes bistand og genvalg, er koblet
  op på systemet, og så grundigt, at Inger, (for at være helt sikker på offentlig fastholdelse) har
  været nede i befolkningens lommer, og lave sin helt egen system-informerende pressestand

  Jamen så må ultra liberalistiske Liberal Alliance da være den rene varer ikke sandt ?, nøh.. nøh,
  her lader man da bare Søsteren til partejeren, gå ind og forhandle DR/presse bistand, selvom
  hun fortsat (skjult) har sikrings-kontrakt med selv samme DR, hvis adgang fortrinsvis sker via
  foreningerne, (da det fortsat er deres egne kanaler), ligesom Søsteren´s datter, ligeså har arb.
  i foreningernes anden TV2 kanal, for nu at figurere i sekundær produktionsvirksomhed til DR.

  Er her så tale om hamrende ukontrolleret ulovlighed ?.. ja da.. men bare ikke her, da magtens
  egentlige magt består i fastsættelse af “definitions-punktet”, og hvilken definition sjovt nok
  er sat enten totalt ud af kraft, eller tæt på, så snart det gælder egne lommer.. magt apropos.

  Jamen hvordan løser man så dette ville nogle måske spørge.. hvorpå svaret lyder, i form af
  allerede sagte, nemlig at “definitions-punktet” i langt højere grad, skal flyttes over til befolk.,
  via software styret demokrati, i form til og fravalg i fælles-tvangens utallige syge elementer.

 32. Af Erik Hermansen

  -

  @Lars Petersen

  Jeg er helt enig, at politikernes adfærd er nedadgående i negativ retning, da det nu er den personlige karriere det handler om for de fleste i folketinget, personlig idealisme, og holdninger er ved at være en by i Rusland, se bare hvordan Corydon, og HTS kører alt hos Socialdemokraterne, selvom det går imod alle valgløfter, og værdigrundlag som de fleste MFere hos S har.

  Venstres lille formand er dog i min optik fuldstændigt uegnet som politiker, da hans moral er så ringe, at det skriger til himlen, hans faglige, og politiske niveau er, også langt under middel, selvom den borgerlige presse, har skabt en falsk myte om, at han er en visionær, og dygtig politiker, men det kan være de ikke har set de interview, hvor “Standpunkt/Holdning”, og “dit spørgsmål er ikke præcist” indgår, og COP 15 fulgte de sikkert heller ikke med i.

 33. Af Henrik Knage

  -

  Den såkaldte “kommakrig” er næsten håndplukket til lejligheden der byder sig. Bemærk – ingen komma, alligevel – og dog læseligt – finder anledning til at komme med en ligning mellem en Orangutang der har mødt et glødende krøllejern for første gang, og så evnen til at forklejne et startkomma – og ditto lade være…

 34. Af Jens Bruun Rasmussen

  -

  Hvad får man ud af at parre en gris, og bilagsdværgen ?

  Svar: Ingenting, fordi grisen ikke vil.

 35. Af Frank A

  -

  @ jbr

  Er det mon derfor at Løkke vil producere 5.000.000 svin mere pr år, for at øge chancen?

 36. Af Jens Bruun Rasmussen

  -

  Jeg tror det Frank, da bilagsdværgen vist ikke har den store kvindetække, fordi han sveder hele tiden, og iøvrigt er bygget som en tønde.

 37. Af Helle Walther

  -

  Martin N@ Lille Lars kan accepteres, fordi det kommer fra manden selv. Men det er nok grundet mit job, jeg altid har været imod at man håner , spotter eller nedgør andre. Det sker i skolegården, på arbejdspladsen og i folketinget samt debatter på de sociale medier, hvor jeg ej heller er plottet ind. Det giver skader, som kan være uoprettelige i opvæksten og jeg har modarbejdet det hele mit voksne liv. i mit job.
  Det gør jo ikke Løkke som partiformand, værre eller bedre, han dur ikke som statsminister kandidat, har for mange lig i lasten, udover bilagssager, er for slingrende og utroværdig, ikke dygtig nok kort og godt.
  Samtidig samler han en flok meget ubehagelig V folk om sig på Borgen. Nogle nævnt i andre indlæg. Jeg håber regeringen får den fortjente valgsejr og genvælges på deres resultater.

 38. Af Helle Walther

  -

  Erik Hermansen@ Der tror jeg, du tager fejl, hvis det var sandt, så havde HTS nok taget jobbet i EU. Det gjorde hun ikke, selv om man bad om det, hun ville være herhjemme.
  Og du burde også vide at valgforslag kun kan realiseres, hvis man har flertal bag. Det fik man ikke i 2011, R satte sig tungt, men man, S SF R har fået 87 % af det man gik til valg på gennemført, jfr. Mandag Morgen, samt analyse af andre, Det er da ret godt gået. Valget sker nok først til sensommeren, så det sidste når at komme med. Jeg tror, Thorning går til valg på ny dagpengereform og finanslov. og jeg synes faktisk, at vi har en finansminister, der matcher Lykketoft. Ideologi er fint og det skal man have i hjertet, men praktisk politik, som er nødvendig og megen pragmatisme er klogt. Der er udvist nødvendig regeringsførelse siden okt. 2011, vi er ude af krisen. og nok sidder der 4 personer HTS, MF, Sass og Corydon og lægger strategien som Hjort og Fogh gjorde i sin tid også, men det uddeligeres ansvaret.

 39. Af Henrik Knage

  -

  Havde nær sagt / skrevet, at hvis mopperi kan sende en bilagsdværg til tælling, vil jeg gerne bidrage hermed. Sidst jeg forsøgte, at trække et værtshusbesøg fra “Kohalen” Aarhus, kan iøvrigt anbefales, som indskudt sætning, mistede jeg både underbukser, tøj på kroppen, sko, bil, sommerhus, bolig, venner, kone, kæreste, kælling og madamme.

  Hvad sker der når bilagsdværgen kommer med bilag?

  Han får et tons skræddersyede underhylere smidt i nakken med kærlig hilsen Venstre.

  Han sku´istedet have en “fucking” højre…

 40. Af Hans Sørensen

  -

  @Helle Walther
  Du er altså sjov. I socialdemokrater er godt klar over, der skal mirakler til, hvis regeringen skal fortsætte. I satser derfor hele butikken på at håne, spotte og nedgøre LLR (også dig Helle), ved at hævde han ikke er værdig, er dygtig nok, har bilagssager, drikker fadøl, er utroværdig, på slingrekurs, har de forkerte venner mv. Vi kan hurtigt blive enige om at LLRs dømmekraft har været elendig og det er stærkt kritisabelt, han ikke har været i stand til sige fra overfor tøj og flybilletter. Men hvorfor tror DU at landets største parti, genvælger ham som formand alligevel? Mon ikke det er fordi de vurderer han er Venstres bedste og dygtigste politiker? At netop han er i stand til at rive bukserne af især jer socialdemokrater?

 41. Af Erik Hermansen

  -

  @Hans Sørensen

  Venstre har en ret stor sandsynlighed for, at tabe næste valg, da Bilagsdværgen betragtes som en snylter af det meste af befolkningen, og hvis der kommer endnu en bilagssag, så vælter læsset.
  Iøvrigt siger det en hel del om Venstre, og de mennesker der stemmer på dem, at de ikke ser Bilagsdværgens mange skandaler, og hans adfærd, som et problem.

  @Helle Walther

  Socialdemokraterne kunne have stået til, at vinde valget nu, hvis man ikke havde svigtet sine vælgere massivt, og været en billig kopi af V, men desværre er hverken HTS, eller BC socialdemokrater, men mere V-folk som har kuppet partiet.
  Den nuværende regering satser på et økonomisk opsving(er muligvis på vej), og flere skandaler fra Bilagsdværgen, det er ikke urealistisk at der allerede er nogle bilagssager med Venstres lille formand, som bliver gemt til valgkampen.
  At S kommer med udspil, der støtter velfærdsstaten tvivler jeg meget på, da det er HTS, og BC der har en stor del af æren for, at folketinget er rykket massivt mod højre de sidste 3 1/2 år, og V nu kommer med så asociale foreslag, som de ikke før turde.

  @Henrik Knage

  Ja, der gælder andre regler for Bilagsdværgen, end for der gør for den “almindelige” dansker, stort set alle andre var røget i fængsel, hvis de havde haft Bilagsdværgens adfærd.

 42. Af Henrik Knage

  -

  Han virker nu ellers meget sympatisk, af en konkursrytter at være. Kong Hans om aftenen, Kong kurs om dagen.

  Er der nogen der har set GGGG – Gærtanken? Signalement : Tønde (fad)form.

 43. Af Jens Bruun Rasmussen

  -

  Ha ha, lille Lars er formet som en tønde, han er verdensmester i kaotisk økonomi, og om aften er han KONG HANS, mens han om dagen er KONG KURS.

  Og Fasterlavn handler jo også om, at man bruger en PIND til, at slå til en TØNDE.

 44. Af Lars Petersen

  -

  Til de som more sig over den kort-armede tyveknægt, og/eller amatør, er her vel bare at sige,
  at jeres skingrende hjernedøde alternativ, mildes talt ikke er mere bevendt, da man kun kan
  en ting i denne foreningsmæssige, og system-købte journalist tyranniske styreform; nemlig
  at appellere non stop til kunstig skabt offentlig klient-virksomhed, imens system-opkoblede
  journalister, dyrker kontrasten imellem forkert påstået NUL-Vækst, versus kun endnu mere,
  alt sammen til ære for det samme system status Q, da journalisten ligeså fodres af systemet.

  Med andre ord.. jeres hjernedøde korrupte system, har indtil nu, flyttet godt 1,1 milioner arb.
  pladser ud af døren, imens man stort set kun er i stand til at skabe nettovækst inden for off.
  subsidierede erhverv.. alene jeres 300 skallede apple arbejdspladser, er netto totalt, allerede
  under 10 dage efter man nærmest blærede sig hermed.. bare spørg Danish Crown og Danfoss

  Nu skal i så snart i gang med en bistands-journalistisk styret valg-kamp, som fortsat vil holde
  fokuspunkterne, og ISÆR konfrontationerne med de skyldige foreningsmedlemmer, på det altid samme ligeså forhåndskendte komplet intetsigende niveau, udløsende talrige analyser,
  som konsekvent snore omkring flanke-process, imens de manglende konfrontationer, samt
  bevidst demokratisk udelukkelse af borgerne dominere alt og ingen ting, imens man begår
  samme lamme meningsmålings sammenblandinger, baseret på et EET punkt ad gangen, og
  hvor betalere som modtagere blandes sammen i et, så man fortsat kan tegne billedet af, at
  DanskerNØ (forstået i generel masse), vil dit, dut, eller dat, skønt reel viden omkring priserne,
  samt habilitets-opdelt flerstrengede spørgsmål, (fastsat af borgerne i hver habilitets-gruppe),
  ville smadre alt fra antal foreningsmedlemmer i tinget, journalist-bistand, DR eksistens, etc…

 45. Af frank A

  -

  Tjae

  Løkkes “moderne kontanthjælpsloft” virker mere og mere som den “Løkkepose” som Venstres politik åbenbart har tænkt sig at være indtil efter valget.

  Jeg ser for mig DSUs valgplakater med:

  Hvem tør købe en Løkkepose med politik af den her mand?

 46. Af Helle Walther

  -

  Hans@ Jeg synes nu ikke jeg er særlig sjov, har megen humor, men politisk mener jeg det er for alvorligt at overlade noget som helst til en lykkeridder som Lars Løkke. jeg nævner blot hans sager. Digter ikke myter ,som han selv ofte gør for at klare sig. Senest i dag med et perfid, ubegavet, underlødigt og usandt angreb på regeringen. Det viser blot han er enormt presset og ved, at det langt fra er sikkert, han vinder magten, tværtimod. Det er Venstre og især LLR, som vi så i 2010, intet smuds er for lavt for ham eller Pind m. fl.omkring ham
  Når det er sagt, så en kort kommentar til anden debattør Erik H@. Regeringen satser ikke på flere sager fra LLR, de satser på deres kurs og politik er rigtig. Jeg oplever ikke, de har svigtet deres vælgere. De fik ikke det flertal ,de havde ønsket, for at undgå DF og VK samt R`s grimme dagpengereform. De skulle skammes ud.
  I dag lægger Venstres formand 11 punkter frem, som er så fluffige, to er V med i selv, andre er normen for regeringer, som det altid har været. V får det til 5 milliarder, der mangler, men de mangler IKKE, DE ER DER, NÅR DE SKAL VÆRE DER, 2020 PLANEN GÅR llr JO SELV IND FOR, LLR, AGTER AT BRUGE REGERINGENS, 2020 PLAN, HANHAR INGEN SELV. men det er aftaler frem til 2020, der er tale om. Det er lige så vildt, som deres kontanthjælpkampagne, der også var på fluffy tal. .Løkke beder SELV om at få et interview med Berlingske, og avisen lægger beredvilligt spalteplads til. Men…. Finansminister Corydon har ret. Det er set før og helt normalt, man skubber finansiering af ting som først er aktuelle senere.
  Og hvad er problemet , hvis regeringen genvælges , den mulighed foreligger jo, og er stigende. I går 86/93, sidste uge 87/92, og HTS er langt over LLR i troværdighed samt foretrukne statsminister.
  I går hørte Jeg Inger Støjberg hos Q på TV 4, hold op en gang cirkus, hun aner ikke hvad V mener, det er en tor omgang vås, hun fører frem. Se youtube herom. Man krummer tæer.

 47. Af Helle Walther

  -

  HS@ Lidt mere. V og S er i folketinget lige store 47 mandater hver. Det er jo mandaterne der tæller ikke sandt. I målinger gennemsnitligt er S størst se Ritzau, DF er på vej ned 17,1 i går, LLR
  svinger fra 20 til 23 %. Men i snit er S størst p.t og har været det en tid. Blå blok fører fortsat, i går 47,4 mod 52,6, sidste uge var de 51, 8, mod 48,2, så mirakler, ja måske eller dygtig regeringsførelse vil jeg hellere kalde det :)., det ligger nok sandheden nærmere.
  Og før du så skriver om de 3 Sf der gik tiol S, så minder jeg dig lige om , at NA Malou Åmund smuttede som mandat nr. 90 i sin tid over til venstre, ellers havde Hjort ikke fået sin finanslov igennem.

 48. Af Lars Petersen

  -

  @ Helle Walther.

  Alt det du taler om, har ingen reel relevans, da det grundlæggende handler om, at man har sat
  sig i genvalgs-afhængighed via egen skabte offentlige sektor + øvrige tilskuds-smurte setup.

  Din/jeres komplet latterlige pseudo diskussion i relation til den ene udgifts-stimulerende
  blok, versus den anden, giver derfor INGEN mening, og slet ikke når man ser på historikken,
  hvor rød blok (forkert) kaldes for reformatorer, imens blå blok korrekt kaldes for udvidende
  i offentlig udgift, skønt rød blok, (rent retorisk), sælger sig selv på det diametralt modsatte.

  QVORTRUP VS. STØJBERG INTERVIEWET
  Samme gælder for denne Henrik Qvortrup, hvis interview, lige netop var bygget op om al det
  som aldrig bliver konfronteret… imens konfrontationen skulle lyde: Nu når i/man taler om at
  det skal kunne betale sig at arb., hvorledes vil i skaffe midlerne, da jeres genvalg, åbenlyst er
  hægtet op på jeres eget offentlige design, og hvis priser jo netop er aflejret i alt, hvorpå man
  har været nødsaget til at kompensere off. priser i passiv-udgiften, hvorpå afstanden mellem
  lavtlønnet arbejde og passiv-lønnen, er 18.000 stk. ifølge Venstre, men baseret på 2.000 kr.

  Og Qvortrup fortsætter.. I taler om 2.000 kroners forskel, imens frie ”betalere”, mener tallet
  skal være omkring 5.000 kroner.. men er det ikke korrekt, at i stoppede ved kun 2.000 kr.,
  da 5.000 kroners forskel, dels ville afsløre den offentlige overpris, og deraf levere en direkte
  eklatant kollision med jeres offentlige genvalgs-materiale, og det bye bye til ministergagen ?

  Endelig har jeres Danske model bevirket at de offentligt ansatte, decentralt har kunnet aftale
  øvrige goder uden for betalernes rækkevidde, og hvis al sammen levere 19,4 dage ekstra pr.
  off. ansat, hvilket samlet giver: 835.000 X 19,4 ekstra fuldt betalte fridage = 161.999,000 dage

  Og Qvortrup fortsætter.. Altså 909.000 offentlige ansatte, plus verdens største off. lønsum
  oven i hatten, og vi runder en million, hvorefter konkurrence-konsekvensen, i form at flere
  borgere og virksomheder, får hele tiden nemmere ved at købe uden om Danske overpriser.

  Inger svare: Jamen DanskerNØ har bestemt, at man gerne vil velfærdssamfundet etc.etc.

  Qvortrup: Er du sikker på det ?.. fordi indtil nu, har i ikke bestilt andet end at stoppe mine tidl.
  TV2, og spindoktor lommer med skatter, hvorpå jeg, og mine kollegaer, pænt indlysende ikke
  ligefrem har fundet international konkurrencebetonet vinkling for særlig agtpågivende, idet
  vor bistand er koblet ensvarende op på offentlig virksomhed, og vinklingen “stor-inficeres”.

  Nu kan den enkelte selv lege med tanken, hvad Inger, som ethvert andet foreningsmedlem
  skulle svare i situationen, men er desværre illusion, indtil her kommer en “NORMAL” presse.

 49. Af Erik Hermansen

  -

  Bilagsdværgen(V) er en snylter, han bruger løs af skatteborgernes penge, mens han på samme tid råber, og skriger på besparelser, der skal ramme de svageste i samfundet.

  I BDs egen optik er han en elite politiker, der burde et frit forbrug betalt af den danske befolkning, og det kun er Janteloven der råder, når alle hans bilagssager tages op.

  BD mener, også selv, at han leverede en fremragende indsats under COP 15, og at han i sportens verden, havde stået som COP 15-vinder.

Kommentarer er lukket.