I fangehullet

Af Mads Kastrup 43

Det er muligt, det hele med Jeppe Nybroe i særdeleshed og Mellemøsten i almindelighed forekommer uoverskueligt lige nu. Men konklusionen er enkel.

En journalist har været kidnappet i Mellemøsten og skrevet en bog om det. En anden journalist anmelder bogen og skriver, at det er muligt den første journalist har været kidnappet, men har han nu også været kidnappet nok?

Med andre ord: En ret dårlig anmeldelse at få som offerhistorie. Faktisk helt modsat den anmeldelse af bogen, som denne avis bragte, forfattet af en pensioneret journalist, som var meget begejstret, men til gengæld også engang udgav en bog, som han var kommet til at skrive af fra en anden bog. Og hvor er vi så henne, vil den først nævnte anmelder tydeligvis gerne vide.

Historien fylder hurtigt det meste af sende- og læsefladen. En hærskare af hjemlige journalister går i gang med at fakta tjekke den første journalists bog. Det gør de ved at interviewe en tredje og udenlandsk journalist, der var sammen med den første journalist, da denne var kidnappet.

Hvilket ikke afklarer sagen. For nu bringes også denne tredje og udenlandske journalists troværdighed i tvivl, da han engang har sagt noget andet end det, han nu siger. Og nu siger han endda også, at forholdene var fine, og at de kidnappede fik grillkylling – muligvis bragt til døren af Just Eat, tænker man (”kort eller kontant, hr. Kidnapper?”), men det klarlægges faktisk heller ikke.

Jeg tror læsere, lyttere, seere allerede her er nået dertil, hvor de gerne ser nogen stemt ud. ”Jeppe Nybroe sagen” ligner på dette tidspunkt de såkaldt seriøse mediers svar på Robinson ekspeditionen. Eller en anden reality-saga. En slags arrangeret udskillelses løb, som egentlig i sin essens handler om at kåre det bedste menneske. Om at hylde moral og udstille hykleri. Eller for den sags skyld om, hvem der kan bage den bedste kage.

Men ingen står med stor alvor og råber ud over journaliststanden; ”træd tilbage fra jeres kager”, hvorefter en uvildig mediejury får tid til at teste holdbarhed, konsistens og smag i det journalistiske bagværk. Sådan noget har vi selvsagt ikke i medieverdenen. Vi er selv ”den kontrollerende magt”. Det er os, der finder ud af, hvad der er op og ned i virkeligheden. Og vi helmer som bekendt ikke, før alt er afdækket.

Der er med andre ord ingen nåde. For hverken læsere, lyttere eller seere.

Der findes nemlig også nogle fjerde, femte og sjette journalister, der synes, de ved en del om Mellemøsten (der er i Danmark faktisk flere, end man lige skulle tro), eller også ved de noget om den første, den anden eller den tredje journalist, som kunne være relevant for at afklare om den første journalist nu også har været – ikke bare rigtigt kidnappet – men endda også kidnappet af kidnappere, der var rigtige islamister og ikke bare almindelige kidnappere. Og nogle af disse journalister har også selv engang været i Mellemøsten og ved noget, der nok kan have noget med noget at gøre. Den kidnappede Nybroe skal i hvert fald ikke tro, han ved mere om kidnappere, end disse helt fjerde, femte, sjette osv. journalister blot fordi, han har været kidnappet. Hvorfor vi tilsyneladende må tilbage til begyndelsen: Har han nu også været kidnappet nok?

Det er her, det går op for de fleste læsere, lyttere og seere, at ingen i dette realityshow bliver stemt ud. Desværre. Det ligner muligvis alt sammen en udmattelseskonkurrence a la Robinson, ja. Men der synes ikke rigtig at være nogen ende på den.  Til gengæld sker der hele tiden noget, der uvægerligt river læsere, lyttere, seere tilbage i showet, netop som de har besluttet sig for at slukke for det.  ”Narrativ frihed”, lyder det eksempelvis i hoben af ophidsede journalister. En regel kastet ind på øen, ind i spillet. Hvorpå journalisterne går i gang med at snakke om, hvor meget de må lyve eller, hvor meget de må beskylde hverandre for at have løjet før, og om det er ok at lyve, hvis man bare man er god til at lyve og kan få rigtig mange til at hoppe på løgnen. ”Gør alle ikke bare det,” skriver nogle endda på de sociale medier, hvor løgne og påstande som bekendt hver dag hober sig op i en overflod, der ikke synes at have nogen sandheder at gå op i.

Med andre ord: Nok en dør i journalistikkens forunderlige og tilsyneladende righoldige kælder åbnes. Selvom pæren inde i lokalet er svag, rumsteres der hørbart med indholdet og diverse redskaber flyttes rundt.  Hvad finder disse ihærdige journalister mon i deres utrættelige søgen?

Vel næppe meget andet end sig selv, vil jeg tro. En stand, der mæsker sig i sin egen ulykke i et forfængeligt håb om individuelt at hæve sig over sidemanden. En faggruppe, der i sin jagt på at blotlægge et offers angivelige overdrivelse mest af alt udstiller sit eget overdrev. Så hvem er taberen? Kan dette i det hele taget afgøres, når spillet aldrig når til ende?

Som sagt: Konklusionen er enkel. Faktisk den samme, som man får, når man ringer til læsere, lyttere, seere og beder om det helt store svar angående sandheden: Journalister ligger i bund, hvad angår troværdighed. Under ejendomsmæglere, men stadig lige over brugtvognsforhandlere.  I denne sag taber alle. Ingen vinder. Til gengæld er der nok en del – læsere, lyttere, seere – der efter kig ned i fangehullet med mere, ryster på hovedet.

43 kommentarer RSS

 1. Af Frank A

  -

  Erfarer at du flytter til eb.dk. Først Krause – nu dig. B.dk’s blogunivers bliver fattigere. Nu er der efterhånden kun de sortblå tilbage – Øv!

  At Jeppe Nybroe bliver kigget på med skepsis, mener jeg selv han er skyld i. Journalister har for alvor kun et råstof at sælge: .

  Troværdighed.

  Der var lagerbeholdning så i minus hos Nybroe. Længere er den vist ikke

 2. Af Claus T.

  -

  Ja, det er en virkeligt mærkelig historie. Der må være nogen, som simpelthen ikke kan døje

  Jeppe Nybroe, siden de ikke engang kan have ondt af ham, hvis han bliver kidnappet.
  Det viser sig nemlig, at det muligvis slet ikke var islamister, som kidnappede ham, men bare helt almindelige kriminelle.

 3. Af Frank A

  -

  @ Claus T

  Det er ikke fordi jeg ikke kan føle empati for Nybroe. Mit forbold overfor typer som ham, er at de lige er 10% for opportunistiske. Det skulle partout være IS der havde bortført ham. Han var nærmest underlagt tortur, måtte man forstå. Etc etc.

  Det er der min kæde rasler….

 4. Af Thomas Åberg

  -

  Ja, men især lyttere og læser taber, for hvor er det dog en ligegyldig historie. Hvem taber noget ved, at Nybroe har eller ikke har pyntet/ændret på historien alt efter temperament – INGEN.
  Så hvorfor alt den ståhej. Anmeld dog bogen negativt hvis den virker utroværdig. Men fri os gerne fra at lytte til krydsforhør af Nybroem såsom f.eks. Radio 24/7. Her spurgter krydsforhøreren, som vistnok skal forestille at være en journalist, “Røg dine kidnappere” (man aner et trick-spørgsmål), svar: “Ja… ja nogle af dem røg”, spørgsmål: “Men det må man jo ikke som islamist” (her var radioen et slit-sekund for at blive mast under min fod. Journalistens logik: Hvis kidnapperne røg, var de ikke islamister, og Nybroe lyver dermed.
  I guder, fri os fra sådan nogle imbecile fjolser i radioen. At journalister har en troværdighed der ligger helt, helt i bund, så er det da dem velfortjent.
  Og så lige til sidst – hvad nu hvis skaren af heksejagere tager fejl. Hvad nu hvis Nybroe taler sandt. Så er de med til at gøre hans liv til et større helvede end det muligvis er nu, som følge af kidnapningen. Alt for den store sags tjeneste…
  Journalisterne er dog hurtigt på vej til den næste “store” sag, som den fjerde statsmagt – jeg kaster op over dem.

 5. Af Frank A

  -

  @ Åberg.

  Det er vigtigt at erindre een ting. Det er Nybroes eget valg at udgive en bog om sin oplevelser.

  Jeg lader det stå for din egen regning, at du er ligeglad med om en fortælling er sand eller overdrevet.

  Jeg er ikke ligeglad.

 6. Af Erik Larsen

  -

  He, he, kære Kastrup : ROS af Frank A. det viser vist nok alt! Held og lykke der hvor du jo hører til. Måske dog mere Al-Jazzera! (sidste var ironi!)

 7. Af Else Togo Trust

  -

  Fabelagtigt skrevet, Mads Kastrup. Klapper i mine små anonyme lægkvinde hænder. Realityshow go home.
  Helt ærligt, Jeppe Nybroe må da have været mere end rigeligt kidnappet. – Og hvor meget og langt ud på overdrevet kan man diskutere hans helt egen oplevelse af situationen. Det psykiske pres, Nybroe har været udsat for, er jo hans helt unikke og skræmmende oplevelse og således udenfor enhver diskussion. Faktadiskussionen har kun været pinlig for kendte journalister.
  *** Bare du ville blive på Berlingske – hr. Mads. ***

 8. Af frank A

  -

  En blogger jeg dog næsten savner mere, selvom han er i koncernen, er Pouil Høi. Stort set altid en fornøjelse at læse artikler fra hans hånd af.

  Nej Erik L – tvivler på du vil blive savnet noget steds. :-)

 9. Af Martin Nielsen

  -

  Journalister er gennemgående tragedie-igler, og gad vide, hvor mange, der pt. mæsker sig i Mellemøsten og leger Rambo. Der findes undtagelser, men hvem gider Jeppe Nybro! Jeg har læst et afsnit af bogen og et interview, og begge gange var gråd og stikkeri hovedemnet.

  Græd bare græd, bette Nybro, du legede med ilden, til du blev brændt, og så gjorde du det igen. Om ikke andet har vi udenforstående undervejs erfaret, at din popularitet blandt kollegerne kan ligge på et meget lille sted. Måske skulle du overveje at tage hul på et voksent liv i stedet for at løbe i hælene på psykopater af forskellig karat, nogen Hemingway vil ikke gå tabt af den grund.

  Her kunne der skrives meget om Per Nyholm, som selv mener at have sublimeret sit omrakkende liv til en højere sfære af intellektuel knowhow i passende herskabelige omgivelser langt fra det provinsielle og racistiske Danmark.

 10. Af Erland Leth Pedersen

  -

  En ting er helt sikkert i denne sag og det er at:

  Baron von Mûnchhausen ikke har levet forgæves.
  og at journaliststanden måske skulle være lidt mere kritiske overfor hinanden.

 11. Af Niels O

  -

  Jeg læste kun et par få afsnit. Og så får man den der følelse af, at nu er det igen journalister, der fucker hinanden, og som svar gør det tilbage, og som igen returnerer, og så er der nogen andre journalister, der blander sig. Og alle fucker alle.

  WFC? Undtagen journalister. I deres eget lille journalistunivers.

 12. Af Christian L.

  -

  Der er et punkt som er gået helt forbi denne problematik med om det var IS eller bare almindelige kriminelle. Dem som medvirkede til at indsamle, og skaffe løsesummen her i DK vil jo, såfremt det er var IS, havde medvirket til indirekte at have indsamlet økonomisk støtte til en terror bevægelse.

  § 114 b. Terrorfinansiering.
  § 114 b. Med fængsel indtil 10 år straffes den, som
  1) direkte eller indirekte yder økonomisk støtte til,
  2) direkte eller indirekte tilvejebringer eller indsamler midler til eller
  3) direkte eller indirekte stiller penge, andre formuegoder eller finansielle eller andre lignende ydelser til rådighed for en person, en gruppe eller en sammenslutning, der begår eller har til hensigt at begå handlinger omfattet af § 114 eller § 114 a.

 13. Af Helge Olsen

  -

  En ubehagelig sag, som ikke befordrer nogen stands anseelse, javist! Hvor påstand står mod påstand, hvor journalisters og ex-dittos relationer og venskaber er på spil, og hvor samme personer har sat deres prestige i en anmeldelse, hvorefter de finder ud af, at der hersker divergerende opfattelser af værket og situationen.

  Og så er det, at man kommer ud i mudderkastning à la “Det passer ikke, fordi…”, “jamen du sagde/skrev jo selv at…”, “vi skal huske, at NN allerede har et troværdighedsproblem, fordi…”.

  Således som man ofte ser i f.eks. berlingske.dk’s debatblogs…

 14. Af Søren Geckler

  -

  Kastrup, hvorfor ikke bare indrømme, at du ikke bryder dig om, at nogle tvivler på Nybroe? For dermed tvivler de også på din fornemmelse af, hvordan tingene hænger sammen. Og det ville jo være pinligt, hvis det faktisk viste sig, at din fornemmelse ikke var rigtig – især efter, at du har holdt mikrofon for den stakkels Jeppe.

 15. Af Lars Petersen

  -

  @ Mads Kastrup.

  ER DET LYKKEDES JEPPE NYBROE AT DYRKE SELV INCENESAT FAKE IGEN ?… JEG TROR DET, JA..

  Hvad angår denne Jeppe Nybroe´s kidnapning, så skal det erkendes at jeg reelt ikke kender til
  sagen, anden end jeg har set hvordan denne sad og græd voldsomt ukontrolleret, længe, og
  intenst foran kameraret, hvilket virkede nærmest anmassende: “kontrolleret=ukontrolleret”.

  HVORFOR SIGER JEG SOM JEG GØR ?
  1. Jeppe´s mentale restitutionsperiode, havde på tidspunktet, ganske enkelt varet for længe,
  målt med dette vitterlig stabile, ukontrollerede tudderi, uden her var spec. karakter-udsving
  at spore undervejs, hvilket ellers ses hos alle andre… fx. folk som har mistet deres nærmeste.

  2. Ud over denne Jeppe, havde meget at vinde på dette setup, (hvilket jeg kommer til), så må
  jeg også gøre opmærksom på ikke uvæsentlige detaljer, som at J. Nybroe, tidl. har været DR
  110.000 kroners månedlig, forenings-tvangs-aflønnet teleprompter-oplæser, og hvis person,
  skal have en hvis stabil psyke, hvilket sammen med den faktisk ret lange restitutionsperiode,
  samt fysiske kamera opsætning, og bevidstgørelsen om at sceneriet ville blive bragt ud til de
  Danmarks stuer, bevirker, at den samlede situation & reaktion, syntes at mangle logisk match

  3. Hvis det viser sig at kidnapperne var alm. kriminelle, og ej salafister, og man blev behandlet
  nærmest godt, (situationen taget i betragtning), virker førnævnte stabilt intense tudderi, kun
  endnu mere unaturligt, og derfor udspekuleret TÆNKT, for egen genrejsning & vindings skyld.

  ET MULIGT SCENARIE:
  Jeppe udtænker et fuldt comeback, idet han går til nogle af de Arabiske forbindelser han i det
  daglige omgås, og forslår, at de kidnapper ham og en/flere, for at mindske tvivlen, da samme
  Jeppe har en hvis fortid, hvor han ved han naturligvis vil blive udsat for mistænkeliggørelse.

  Dealen består i, at de Arabiske forbindelser, kan score et større millionbeløb, hvortil det ikke
  kan udelukkes, at Jeppe kan have aftalt at få sin anpart med. Nu kidnappes Jeppe, senere ses
  han frigivet, får tildelt både restitutionsperiode og helte status, hvortil Jeppe spekulere sig
  frem til at klemme den sidste tvivl ud, ved at tude sig igennem hele interviewet, sådan at han
  fremstår ekstra troværdig, og deraf vinder tvivlen væk fra sig selv, og comeback´et er nu i hus.

  TROR JEG SÅ PÅ DET JEG LIGE HAR SAGT ?.. JAMEN DET GØR JEG DA RIGTIGT NOK.. UBETINGET.

 16. Af Lars Petersen

  -

  SELV INCENESAT = selviscenesat. (bare for at korrekte den værste)

 17. Af Frank A

  -

  @ Lars P

  Det var selvsamme gråd, der i sin tid fik mig lidt til at studse over tingene.

  Det virkede dilletantisk på en måde.

  Omvendt kender jeg ikke nogen, der har været gidsler, så jeg er ingen ekspert.

  Alligevel skriger min intuition:

  Fake – fake – fake.

  Hvorvidt kidnapningen er staget eller ej tør jeg ikke gætte på.

  Men Jeppes reaktion efterfølgende, magter han ikke at formidle, uden man føler at det er vildt påtaget.

 18. Af John Hansen

  -

  Gad vide, hvad den lille islamleflende chefredaktør på Ekstrabladet Poul Madsen, vil sige til dagens terrorangreb i København? skal vi gætte? “Det har intet med Islam at gøre”.

 19. Af John Hansen

  -

  @ Mads Kastrup

  Du har tidligere prøvet at latterliggøre “Den Korte Avis” i et tidligere blogindlæg.

  Må jeg anbefale dig at læse “Den Korte Avis”, hvis du vil have en sandfærdig skildring af den første terrorhandling på dansk jord nogensinde.

  Helle Merete Brix, der er tilknyttet Den Korte Avis, flygtede under terrorhandlingen sammen med Lars Wilks ind i et kølerum, hvor de holdt hinanden i hånden.

  Du skal nok ikke regne med, at dhimmien, chefredaktør Poul Madsen, giver et sandfærdigt billede af terrorsagen.

  Så derfor Mads Kastrup og andre apologeter: Læs “Den Korte Avis”,

 20. Af Frank A

  -

  @ john h

  Første terrorhandling i DK?

  Jeg vil så sandelig håbe for dem der sidder og brummer for terror, at det ikke er den første.

  Jeg kan godt forstå at du kan lide DKA, når du er så let at bilde forkerte fakta på ærmet.

 21. Af John Hansen

  -

  @ Frank A

  Du har ret. Det er selvfølgelig ikke den første terrorhandling i Danmark. Jeg glemte helt de mange andre terrorhandlinger der er begået i Danmark af primært voldspsykopater fra Mellemøsten. Men alligevel, det havde da været rart, hvis det var den første, synes du ikke Frank A.?

 22. Af Frank A

  -

  @ john h

  Du sludrer løs. Dit spørgsmål om terror svarer til at jeg spurgte dig om du ikke synes at færre skulle dø af kræft.

  Terror er relativ let at lave. Som moderne samfund må vi belave os på at det vil ske. Dermed demonterer vi en del af chokvirkningen.

  Lets face the fact. Et traffikuheld med 1 dræbt og 3 sårede, får os jo ikke til at miste snøvsen.

  Ro på.

  Sådan bekæmper vi bedst terror.

 23. Af Zakæus Z

  -

  FRANK A: “Terror er relativ let at lave. Som moderne samfund må vi belave os på at det vil ske. Dermed demonterer vi en del af chokvirkningen.
  Lets face the fact. Et traffikuheld med 1 dræbt og 3 sårede, får os jo ikke til at miste snøvsen.
  Ro på.
  Sådan bekæmper vi bedst terror..”

  Du har fuldstændig ret – Frank A – et sådant tab af et par menneskeliv og 5-6 let eller mindre hårdt sårede i ny og næ på grund af nogle satiretegninger hører naturligvis ethvert moderne samfund til, og det bør vi naturligvis tage helt roligt.

  Det er først, når vi får rigtige selmords- eller bilbomber, der dræber snesevis af tilfældige mennesker og hundredvis af lemlæstede, at vi måske bør begynde at bekymre os en smule – og måske kun hvis du selv eller nogen af din nærmeste familie eller venner og bekendte bliver ramt eller involveret. – Ellers: “Ro på.”

  Og selv da må vi vel affinde os hermed, for ellers er vi vel ikke et rigtigt moderne samfund?

  Men der kan selvfølgelig være dem, der mener, at vi så slet ikke længere udgør noget egentligt samfund, men tværtimod en mellemøstligt eller andet muslimsk anarkistisk klankultur.

  Nå, dem om det. – Det er jo bare de sædvanlige islamofobisk bekymrede narrehoveder, der ikke forstår at sætte pris på, hvad et virkeligt moderne multikultursamfund går ud på.. – Ikke Frank A ?

 24. Af John Hansen

  -

  @ Zakæus Z

  TAK – jeg orkede ikke at svare ignoranten og dhimmien Frank A.

 25. Af Søren Revser

  -

  Terror er bedre end sex – Dansk Folkeparti når de er bedst :-)

 26. Af Frank A

  -

  Ang ironisk indlæg på HDPs blog:

  Naturligvis var mit indlæg dybt ironisk. Det ved enhver der er ejer af en IK større en 70. At det så oversteg Erik Ls evner, undrer vist ingen (fnis)

 27. Af Frank A

  -

  @ Z

  Naturligvis forekommer det kynisk at betragte det som jeg gør. Men det er altså svært at have åbne samfund hvor den slags totalt kan forhindres.

  Læg dertil at vi er krigsførende nation.

  Det er da klart at mine tanker går til ofrene. Men det er ikke det jeg taler om. Jeg taler om at terroren vinder, hvis vi forfalder til hysteri.

 28. Af Frank A

  -

  @ jh & z

  Hvad tror terroristen har ønsket?

  Han har ønsket det danske samfund skal gå op i limningen, som i er på vej til. At det bliver “dem” vs “os”.

  Med jeres reaktioner spiller i villigt med på terroristens spil.

  Ro på. Det er den reaktion, den nu afdøde terrorist ville have hadet mest.

  At det så ikke betyder, at vi skal ende som tossegode, er en anden sag. Men et er sikkert: ingen kloge beslutninger bliver taget i ophidselse og hysteri

 29. Af Frank A

  -

  @ jh

  Naturligvis magtede du ikke at svare mig. Selv banale fakta, kløjs du i.

 30. Af Frank A

  -

  Lad os sammen glæde os over, at den formodede gerningsmand til uhyrlighederne er uskadeliggjort.

  Det havde været skrækkeligt, hvis vi skulle have haft undtagelsestilstand så længe.

  Cadeau til det danske politi. De er ganske effektive når det drejer sig om grovere forbrydelser.

 31. Af Erik Larsen

  -

  12 af dine små 30 indlæg fra manden som PET forhåbentlig checker – ganske grundigt. Frank A. ! Tag ham med dig til næste avis-holdeplads, kære Kastrup. Han skriver i øvrigt altid kun ca. 1½ linie (mere kan han absolut ikke rumme i sit hoved) og altid er de bare vendt mod andre bloggere i en grov og nedgørende tone. Stik imod b.dk.s regler, men dem slipper du jo for nu.

 32. Af Erik Larsen

  -

  12 af dine små 30 indlæg fra manden som PET forhåbentlig checker – ganske grundigt. Mr. Frank A. ! Tag ham med dig til næste avis-holdeplads, kære Kastrup. Han skriver i øvrigt altid kun ca. 1½ linje (mere kan han absolut ikke rumme i sit hoved) og altid er de bare vendt mod andre bloggere i en grov og nedgørende tone. Stik imod b.dk.s regler, men dem slipper du jo for nu.

 33. Af Frank A

  -

  @ erik l

  De skal være velkomne. Berlingske har jo min adresse.

  Helt ærlig larsen. Hvis det er et forsøg på at nasse en gratis konsultation hos HDP, er det den forkerte blog du skriver på.

  Jeg tror også at HDP kunne samstemme mig i, at en forbavsende stor del af de “borgere” der frekventerer hans praksis, har en overmåde stor interesse i PET.

  Lov mig en ting Larsen. Optræder jeg i dit TV – enten med stemmer eller med billede – tager du kontakt til HDP.

 34. Af Frank A

  -

  @ erik l

  Sjovt nok larsen. Du er forarget over at jeg verbalt angriber hvad folk skriver.

  Du selv er villig til at sende folk op på indlandsisen i GL – bare fordi de er muslimer

  Kan du selv se komikken?

  Helt ærligt – hvad tror mest trigger trusselsbilledealarmerne hos relevante myndigheder?

 35. Af Frank A

  -

  @el

  Sig mig engang larsen, er du pensionist. Jeg håber i alle fald ikke du har job hvor du skal tælle. Et gæt er mangeårig medarbejder i dét offebtlige – aldrig forfremmet?

  Nuvel – os der stort set er færdes i det private arbejdsmarked, har lært at befatte os i korthed.

  Som du ser – kan man være ganske effektiv på trods af det :-)

 36. Af Erik Larsen

  -

  Sidste svar til Frank A.: Nu ved jeg ikke rigtig det du skriver med “indlandsisen”, men ja, hvis folk flygter og betaler menneskesmuglere m.m. for at komme herop, hvorfor skal de så som man kan læse i aviserne foran i boligkøen fra danskere der må sove på gaden. Det var da nok en god ide at sende dem til Grønland. Det tror jeg da der er mange der er enige i. (Og mit hermed sidste form for dialog med dig – jeg føler med dine nærmeste – hvis du har nogen stadigvæk). Og flot i øvrigt, nu er du oppe på næsten 50% af MK.s accepterede mails.

 37. Af Frank A

  -

  @ el

  Er det et løfte a la de utallige, hvor du har lovet at forlade b.dks blogunivers for evigt?

  Jamen – jeg skal ikke modsige dig i dit valg. Du er ligesom ikke udrustet til opgaven.

 38. Af Frank A

  -

  Pyt med jeg har 50% af indlæggene. Som du jo også fremhæver, er jeg god til at fatte mig i korthed????

 39. Af Lars Petersen

  -

  @ Erik Larsen.

  YES.. BARE OP TIL INDLANDSISEN MED LORTET.. DET HAR SAGT (næsten) LIGE FRA START.

  1. Her er røv koldt og ens hvidt 24-7-365, og NUL økonomisk vinding at hente = få kommer.
  2. Opbygningen af flygtninge-byerne, sker via Hviderussisk arbejdskraft. (læs: dejligt billigt).
  3. Daglig drift som: Rengøring, Madlavning, Undervisning mv. varetages af flygtningene selv.
  4. Overordnet drift, varetages af Grønlandsk arbejdskraft.. (dog Hviderussisk vagtpersonale)

  TILKNYTTEDE LØSNINGS-FORMALIER:
  * Bistandsmodtager lande, skal underskrive en erklæring imod totur og dødsstraf, forstået på
  sådan: at borgere som lykkedes at flygte, og sendes tilbage fra andet EU land, (juridisk tolket
  i henhold til nationalstaterne), må ikke udsættes for ovennævnte, idet bistanden ophæves.

  * EU tilsynskontrol tilsendes disse lande, for rutinemæssig nålestiks-check for sikring at man
  overholder erklæringen (vedr. KUN de tilbagesendte), og hvis EU kontrolpersonale atter skal
  være i henhold til nationalstaterne, og ej EU institutionen, for at monopoliseret driftsmæssig
  effekt og pressionsmiddel over for de enkelte evt. senere EU løsrevne Stater. (som kommer).

  * Den Danske administration, enten isoleret på egen hånd, og/eller i samarbejde med andre
  EU, og/eller øvrige Vestmagter, finder områder (uden for Vestens grænser), hvor de såkaldte;
  I øvrigt voldsomt stigende flygtningemasser, (pga. warp fertilitets-speed, overtro O.mm), vil
  eksplodere de næste mange år frem, hvorpå de indlejrede på Indlandsisen, som for længst
  har opdaget her vitterlig intet er at hente, må formodes at sige ja tak til de fundene områder.

  * De borgere som måtte være imod ovennævnte punkter, skal have deres demokratiske ret
  gennemført, men i 1:1, hvilket betyder, at de selv skal betale for Hassans ophold i Danmark,
  samt disse afkom i tre generationer frem, og hvilke tal allerede ses tilgængelige i Frankrig mv.

  Dvs. hvis den Radikale vælger, (som ikke kan føle kostprisen, da man lever af andres midler),
  vil være ekstra god, så sker det altså for “EGEN REGNING”, og da kostprisen formentlig ligger
  i området +50 mia. pr. år, (glem CEPOS/Nationalbankens udregningen bestående af 37 mia.),
  så taler vi ungefair en regning på 150.000 millioner kr. som “straks” skal betales ved kasse 1.

  Det sker 100% ikke, idet modstanderne af ovennævnte, dels hverken har betalingsvilje eller
  råd, hvormed godheden via ANDRES pengepung dermed blottes og cementeres for enhver,
  hvormed ægte demokrati, moralitet, og nationalitet, nu går hand-in-hand, og DK ses renset.

 40. Af John Hansen

  -

  @ Lars Petersen

  Glimrende forslag. Det kunne passende hedde en “KULTURBERIGELSESSKAT”.

 41. Af Lars Petersen

  -

  PS. her skal naturligvis ikke betales en regning på 150.000 millioner kroner.. ren ga gak herfra.

  Antager vi at 35% procent af musl. kan forsvares at blive sendt ud, via den enkeltes egen
  ret over egne midler, som deraf omsættes til demokratisk nej tak til at bekoste disse, og
  vi antager 50% af befolk. er imod, imens 50% er for demokratisk egen-kontrol, og vi siger
  at 90% af de i alt 4.1 millioner stemmeberettigede vil deltage i afstemningen, så skal godt
  1.845 millioner NEJ-sigere nu trække fravalgte Hassan-pris for resterende: 1.845.000 mio.

  Hvad angår generationer omkring omkostningen, skal dette naturligvis afløses af årsværk,
  omsat til Hassan-matematik, hvilket betyder hele menneskelivs-længder X fertilitetstid, X
  fertilitets-hyppighed samt indvandring, (sidstnævnte fordobler antallet over næste 20 år),
  X årlig 50.0000 mio., tillagt fertilitet-speed og indvandring = 100.000 millioner pr. år om 20 år.

  Dog skal den forventede fattiggørelse af Danmark, i via abekatte “forenings/journaliststyret”
  fratrækkes, hvorpå nuværende 50 mia., voksende til 100 mia. rationaliseres tilbage til 50 mia.

  Summa summarum.. NEJ-sigere at betale: Ca. 35 år snit leveår for 1 generation / 78 leveår for
  2 generation, + 53 leveår for 3 Gérne, (da 2Ger er ca. 25 år når 3G fødes) = 166 års Hassan drift

  De i opsætningen her, 50% NEJ-sigere, skal derfor deles om en pris på ((KUN)) “8.300 mia. kr.,
  X 35% som er dem vi i opstillingen, antager kan sendes ud, hvilket derfor giver: 2.904 mia. kr.

  De 2.904 milliarder (eller knapt 3X BNP om man vil), skal nu ægte 1:1 demokratisk trækkes af
  de 1.845,000 mio. Nej-sigere.. Så kan den enkelte selv regne enhedsprisen pr. nej-siger ud tak

 42. Af Frank A

  -

  @ lars p

  (Fniz)

 43. Af Festklänningar Festklänningar

  -

  Jag tycker att hon ser hälsosam ut! Kanske är det sådär hon ska se ut om hon äter sund kost? Hon kanske bara slutat med godis o dyl.
  Festklänningar http://www.balklanningar.co/festkl-nningar_c61.html

Kommentarer er lukket.