De blå “frygter” Corydon

Af Mads Kastrup 108

Det er en forunderlig samling, de borgerlige i disse år.

I en kronik i Berlingske, torsdag, forfattet af finansordførerne for Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Konservative, beskyldes finansminister, Bjarne Corydon (S), for at være skuespiller under overskriften “Vi kan ikke stole på Corydon”.

»Danmark har en finansminister, der som en skuespiller længe har kæmpet for at spille rollen som ansvarlig minister, men som ikke længere kan holde masken,« hedder det.

Kronikørerne skriver imidlertid samtidig, hvor fint og ansvarligt samarbejdet med den nuværende finansminister har været i de sidste knap tre år. “Her lavede vi en række aftaler, der forbedrede dansk økonomi.” Der udtrykkes endda anerkendende glæde over Corydons flugt fra sin egen økonomiske plan “Fair Løsning”. For man må give plads til, at folk “bliver klogere” og indser, at man ikke sådan kan rende rundt og give “ufinansierede velfærdsløfter”.

Men nu – hævder de blå finansordførere –  er masken så faldet. Efter tre og et halvt år er papnæsen revet af, og den virkelige Corydon træder frem og lover til højre og venstre. Pengene fosser ud af statskassen.

Dette sidste udtryk minder mig om, at jeg engang sad inde på Anders Fogh Rasmussens statsministerkontor og interviewede landets dengang borgerlige leder:

Bør værdikamp for Venstre, for liberalister, ikke være at reducere staten og styrke den private sektor? Er det ikke dér, værdikampen står?

»Nej, det synes jeg ikke. Du kan selvfølgelig sige, at det er en del af det, men det vil være en meget materialistisk historieopfattelse. Jeg oplever også somme tider hos vore egne, at det er som om, skat er livets omdrejningspunkt. Det er som om, det store spørgsmål udelukkende er, hvor grænsen mellem det offentlige og det private er. Jeg har gradvis udviklet en erkendelse af, at liberalisme er meget mere end det. Det er en materialistisk og snæver tilgang at sige, at skatten styrer det hele. Det er ikke det, der rykker samfundet. Det er derimod de værditemaer, vi startede med at snakke om.«

Du konstaterede engang: »Midten i dansk politik er som en Bermuda-trekant. Alt forsvinder dér. Det er som et åndeligt og politisk tomrum«. Hvad fik dig til at ændre holdning?

»Det er jo en sum af mange ting, at man når sådan nogle erkendelser. Nu tror jeg så, det med Bermuda-trekanten gik mest på noget med koncensussamfundet og sådan nogle ting. Men også på det punkt har jeg oparbejdet en erkendelse af, at hvis man virkelig skal rykke noget i det danske samfund, så er det vigtigt, at man får samlet en bred koalition af kræfter, der vil mere end bare lave en lov i Folketinget.”

Det blev senere opgjort, at VK-regeringen øgede den offentlige sektor med 20 procent i sine ti år – inklusive Lars Løkke Rasmussen-regeringen – ved magten. VK-regeringen turde ikke pille ved velfærdsstaten. Hæderkronede tanker og omkvæd om at rulle velfærdsstaten tilbage, og at pengene ligger bedst i borgernes lommer, blev forladt hurtigere, end en hest kan rende, som man siger på Anders Foghs oprindelige hjemegn. De borgerlige satte ikke mange grænser for anvendelsen af statskassen. I stedet gik man all in på new public management. Forestillingen om, at stat og kommuner kan effektiviseres ud fra erhvervslivets rationaler. En dyrkelse af  kontrol, kvantificeringer, målinger og indberetninger, der siden har opbygget et gigantisk snakke-, diskussions- og organiserings- lag i det offentlige.

De kolde hænders sejr over de varmes i den offentlige sektor udgør i dag den måske største udfordring i dansk politik.

Velfærdsstaten bygger, ifølge professor i velfærd, Jørn Henrik Petersen, på »noget for ingenting«. Først i de senere år, er politikerne begyndt at tale om »noget for noget« (de borgerlige) eller »gør din pligt, kræv din ret« (Socialdemokraterne). Fælleskassen er alligevel ikke en uudtømmelig brønd, har det vist sig. Eller, som Jørn Henrik Petersen billedliggjorde det for mig engang: Det er ikke med velfærden i Danmark som med grisen Særimner fra den nordiske mytologi. Den blev slagtet og spist hver dag, men genopstod mirakuløst hel og levende hver aften.

»Når du bygger et system, hvor du er idiot, hvis ikke du benytter dig af en samfundsgivet ret eller ydelse, uanset om du har brug for den eller ej, så ender det jo med selvdestruktion,” sagde professoren.

De borgerlige finansordføreres tale om ansvarlig omgang med statskassen ekkoer således lige så rungende i deres egen datid som i Bjarne Corydons nutid. I stedet for at strides om, hvem der har svigtet opgaven mest, ville der være mere ræson i for begge parter at redegøre for, hvordan de efter et valg agter at påtage sig opgaven. Hvad agter de – inden lærere på ny udråbes som dovne, sundhedsarbejdere som ineffektive, socialrådgivere som uansvarlige, hvorpå de alle overdænges med kontrolskemaer – at stille op med kontrollaget?

De blå og røde differentierer sig i virkeligheden ikke fra hinanden. I den nuværende regerings grundlag står som bekendt, at den økonomiske politik bygger på den forriges. Der er mellem 800.000 og 900.000 mennesker på offentlig forsørgelse. Oveni får vi 900.000 som pensionister. Og en masse mennesker ansat i det offentlige til at administrere det alt sammen. Sådan var det også under VK-regeringen

“Vi frygter, at prisen for Corydons uansvarlighed langt overstiger gevinsten ved, at Corydon i to år foregav at være ansvarlig,” skriver de blå finansordførere i deres kronik.

Jeg frygter, kronikken er forfattet af yngste studenterhjælp.

Det er nærmest en regel i dansk politik, at det man siger, er man selv – eller også har man været det. Vi er ikke idioter herude. Vi vil have løsninger.

108 kommentarer RSS

 1. Af Thomas H Jensen

  -

  Citat Frank Andreasen: “Man lever i sandhed i en osteklokke hvis man tror at kunnens egen indlæg forsvinder.”

  Nu er problemet jo, at Preben Jensens indlæg er “saglige” og “nuancerede”. Vi bliver allesammen fattigere af, ikke at kunne læse hans visdomsord så snart de er skrevet.

  Det er en radigal, rødfacistisk, feministisk og kommunistisk sammensværgelse med det formål at ødelægge det danske nation. Omfanget af denne sammensværgelse viser sig bedst i, at det jo er svaret på ethvert spørgsmål lige fra pigers selvværd, over de blå’s forhold til Bjarne Corydon og videre til den fejlslagne integrationspolitik.

 2. Af Jørgen Mikkelsen

  -

  Corydon! Hvem er det nu han er? Nå! Jov! Det var ham der solgte ud af Dong! Alt for billigt efter partikammeraten Poul Nyrups mening, og så var det ham der få dage efter sidst valg erkendte, at projektet “Fair løsning” var et falsum. Der manglede mindst 22 milliarder i at projektet kunne hænge sammen. Danmarkshistoriens hidtil største valgløgn.

 3. Af Preben Jensen

  -

  Frank Andreasen….

  Jeg tror aldeles ikke at filtret kun frasorterer mine indlæg, for jeg véd fra flere andre at de også chikaneres af det besynderlige og idiotisk/radigalt fungerende filter. Vi forstår ikke at en borgerlig (?) avis bekæmper ytringsfriheden/demokratiet.

 4. Af Frank Andreasen

  -

  @ mikkelsen

  Tjae. Ikke første gang nogen har overtaget et “Håndværkertilbud” og måttet erkende, at budgetterne ikke rakte.

  Ikke ,desto mindre samme mand der magtede at drive DK gennem en krise som LLR allerede 2 gange forinden havde spået var overstået.

 5. Af Frank A

  -

  Skal jeg være helt ærlig omkring Belingskes filter, tror jeg ikke det hængr sammen med nogen større konspiration.

  Tror simpelthen det overstiger deres evner Og ressourcer at styre det.

  Længere er den vist ikke.

 6. Af Preben F Jensen

  -

  Propaganda, ensretning og censur kan blive så omfattende, at demokratiet forsvinder. Og når en vis radigal propagandastation tildeles FIRE MILLIARDER kroner pr. år, undergraves danskernes tryghed, økonomi, velfærd, kultur, helbred, sikkerhed og hele fremtid.

 7. Af Jens Holm

  -

  Enig med Anders Madsen versus Hans Sørensen.

  Dagpengesatsen beregnes udfra, noget med 90% af, hvilket job, man har bestridt de sidste mange måneder. Logikken er, man dels har lagt sine udgifter efter denne indtægt og regner med at næste job er til næsten samme løn igen. Der er dog nogle ikke opdaterede satser.

  Jeg/Vi kan F….. da ikke gøre for, der eksisterer så lave lønninger. Jeg har netop uddannet mig for at komme opad og ser ingen grund til, at en pædagog til fx 160 kr/t + pension og ferie i første omgang skal sortere fisk nede i havnen til 110. Noget andet er, hvis der af flere grunde efter en længere periode ikke kan udføre samme type job.

  Man optjener dagpengeret ved at . OPTJENER ved at være god og stabil arbejdskraft. i en lang periode., så man får denne lidt øgede livline for NOGET. Det vil samfundet også gerne have, idet man så også er en bedre skatteborger.

  Jeg er så singlepædagog, der altid har betalt for andres børn. Nu er jeg da heldigvis lige blevet opereret gratis, så jeg trods alt ikke kun er blevet plukket af andre.. Der var kun 12 TV kanaler og lav lyd.

  I øvrigt er denne hjælpesektor for folk med periodevis udfald eller evige en stor sump. hvor man jo heller ikke kan blive enige om et slags forfra.

  Men dette kan jeg godt se fornuften. Man skal sammenligne på den skrå måde.

  Vanviddet ligger jo også i, at mange jo slet ikke er på en overenskomst og altså har ukurante jobs til langt lavere løn. Her skulle en række arbejdsgivere have en over nakken og/eller lukke deres ringe virksomhed. Enten plyndrer man de ansatte eller også bør de kun være for Frikort´skoleelever, studerende, pensionister og billig importeret arbejdskraft. Oven i købet svindles der med det og ikke bare i Metroen. – Det er overalt. Jeg forstår ikke, man har nogen tålmodighed med den slags.

  Jeg ser det i høj grad sådan, at de lavtlønnede selv er ude om det, selvom SID settlementet i meget ligner et slags proletariatets diktatur, hvor man selv sørger for at blive tørret i begge ender af, man naivt tror, man er sin egen Løkkes smed og endda beskylder indvandrerne for de i denne sammenhæng få milliarder, de koster. Også dette er desværre meget, meget naivt, for ikke at sige noget værre.

 8. Af Niels Juul Hansen

  -

  Hvis vi – efter næste valg – får blå stue tilbage, så glæder jeg mig meget til at se, hvad DF’s og LA’s finanspolitiske ordførere kan blive enige om.

  49 thulliarder mere til velfærd som DF ønsker eller kæmpebesparelser på velfærdsudgifter, som LA ønsker.

 9. Af Preben Jensen

  -

  Sandheden er nok at jo mere der censureres, jo mere uinteressante bliver disse debatter for både læserne og skriverne.

 10. Af Henrik Knage

  -

  Det er ikke kun de blå der får nervøse trækninger ved øjnene af Blå Bjarne alias “Benknuseren fra Fristaden”, selv Bjarnes mor, godmodigheden selv er holdt op med at servere kaffe for Bjarne, da kaffekoppen “danser” ud af underkoppen, når Bjarne er nær.

  Det siger simpelthen DONG…

 11. Af Lars Lorenzen

  -

  Så er de sædvanlige fra DF igen samlet. Utroligt så meget tid de har til at skrive på nettet. Kan de ikke samles på Den Korte Avis og skrive i Pittelkows chatroom?

 12. Af Lars Petersen

  -

  @ Mads Kastrup.

  EN PROFESSOR I VELFÆRD, TALER OM NOGET FOR INTET, UDEN AT MEDTAGE SIG SELV ???.

  Som headlinen siger.. henviser du til noget så fuldtonet bindegalt go´ dav mand økseskaft,
  som en komplet værdiløs aktiv-bistandsklient, i form af en “velfærds professor”, og hvilken
  hæmmende bistandsklient i +53.000 kroners klassen, udtaler, at velfærd er noget for intet,
  vel at mærke uden humaniora velfærds professor bistandsklienten, øjnesynsynlig opdager,
  at han simpelthen er selve indbegrebet af ikke bare noget, men uvederhæftig meget for NUL

  Det bedste er næsten, at du afsløre dig selv ovenud, ved netop at henvise til noget så kompl.
  overflødigt, 100% tvangs-statisk dyrt, og velfærds feminint produceret, jobdrænende lort af
  en humaniora, som presse-fortiet har kunne udvikle sig til et fucking velfærds professorat..

  NEJ MADS.. DET ER DIG OG VENNER, EJ FORENINGSMEDLEMMERNE SOM ER PROBLEMET :-(

  Sagen er, (og hvilket du skal vide), at det Danske centralstyre, formentlig er verdens absolut
  svageste, da man helt enkelt har kastet al ansvar væk fra sig selv, hvorfor embedsværk, EU,
  hjernelam mange udvalg og kommissioner, spindoktorer, armslængde, nærdemokratier og
  selvforvaltninger, regioner, differentierede, (læs: anti-strømlinet) kommunal kørsel etc. etc,
  bevirker, at pressen helt uden probl. kunne have hindret det feminint unødige dovne & dyre.

  Desværre lod man sig købe af foreningsmedlemmernes stjålne kroner fra vor andres pung,
  hvorpå din stand lige siden, ikke har bestilt andet end at tale uden om, da en konfrontation
  med iditoen, korruptionen, nepotismen, det unødige, det dyre, dovenskaben for overpris,
  og hvad det nu alt sammen hedder, som sagt er blevet ignoreret ihjel, hvis din ulækre lorte
  korrumperede, nations-hæmmende stand, da ikke ligefrem løddig gjorde selv samme, så
  som når man gudhjælpemig interviewer et foreningsmedlem, som har “LAVET” sin helt egen
  Statsrevisor tiltel til sig selv, hvorefter man har 7X årlige møder a 1,5T = 300kg. = 28.700 pr T

  MEN TILBAGE… Sig mig engang brormand, hvordan satan en i helvede er det muligt at lave
  et indlæg, hvis kerne snore om offentlig misbrug, for i samme mundfuld luft at henvise til
  problemets nerve i form af en professor i velfærd, vel at mærke uden at opdage lorten ???.

  Jeeeeeeeus motherfucker.. du har lige solgt dig selv som mental feminiseret, system-dum.

 13. Af Henrik Knage

  -

  Cory DONG – gong…

  Han kan ikke ligge i en julekrybbe – så han er ikke Jesus, men han kan ligge i en gong – gong.

 14. Af Anders Madsen

  -

  Vandværker
  DSB
  Danske Spil

  VKLA er klar til salg til private aktører med base i Luxemborg.

  Men hvad siger Kristian Thulesen Dahl og DF? DF har så stor støtte fordi de altid flyver under radaren og gemmer sig bagved Løkke.

  De borgerlige medier holder konsekvent hånden over DF da Venstre er afhængig af deres mandater.

 15. Af Hans Sørensen

  -

  @Anders Madsen
  Jeg hørte aldrig fra dig vedr. din uddannelse og dit erhverv? Jeg spørger fordi du jo tydeligvis er meget klogere end jurister med dårlige karakterer, elektrikere og andre dumme og ubegavede Venstre vælgere, som du så fint formulerer det.

  Jeg tillader mig dog at mene, du dog ikke har så meget under kasketten, at du forstår problemet med overførselsindkomsterne. Mon ikke et godt gæt er at 80-90 % af befolkningen er enige om, at følgende er et reelt og meget stort samfundsmæssigt problem:

  “Der er for lille økonomisk forskel mellem lønnen for et lavtlønsjob under overenskomst og de højeste overførselsindkomster inkl. diverse tillæg. Efter skat og udgifter til jobtransport mv. Det medfører at mange arbejdsløse, slet ikke søger lavtlønsjobs og/-eller er uinteresserede i jobbet, når de hører hvad lønnen er. Dette medfører at en overrepræsentation af udlændinge og danskere på overførsel. Til stor skade for fælleskassen, fordi den må betale danskeren og se store dele af forbrug hos udlændingene blive sendt over grænsen. Arbejdsgivernes erfaringer med danskerne gør samtidig at de helt dropper dansk arbejdskraft. Og de flittige men naive danskere i lavtlønsjob kan konstatere, at de ikke har flere penge ud af anstrengelserne, end dem der prioriterer udelukkende at påtage sig bedre lønnede jobs. Og alle danskerne kan konstatere unødvendigt forbrug af fælleskassen og få en af de vigtigste årsager til at danskerne, må betale verdens højeste skatter og afgifter. Hvilet igen forringer konkurrenceevne og vækstmuligheder, der kan bringe flere i jobs”

  Bemærk att jeg ikke her siger noget om at overførslerne er for høje. Jeg konstaterer bare de problemerne. Mere så du ikke behøver gentage jeg er fatsvag og økonomisk ubegavet endnu engang.

 16. Af Anders Madsen

  -

  “HANS SØRENSEN – 13. DECEMBER 2014 20:38”

  “problemet med overførselsindkomsterne”

  Du gentager dig selv og du er om nogen ikke særligt begavet. Du er faktisk en kedelig karl. Har du set din ven Løkke mener dagpengesatsen skal sættes op? Mister man sit job og ender på dagpenge betyder det for flere og flere et massivt tab i indkomst og det har følger. Ikke bare for den enkeltes økonomi, men også for samfundsøkonomien.

  Så der kan være eksempler hvor der er en mindre forskel mellem den laveste løn og dagpengesatsen. Ja, du er dygtig og er det et problem? Såfremt det skulle være et problem, er det underligt ingen har kvantificeret det.

  Så grunden du påstår det er formodentligt ikke fordi du ved noget om emnet, men blot fordi du taler om det så du kan understøtte dit mindreværd.

  Har jeg ikke ret?

 17. Af Preben F Jensen

  -

  Nogle frygter Corleone, men alle burde frygte Marianne Helved og Margrethe Pestager og deres medløbere og medsammensvorne. Blot ved at være tungen på vægtskålen er det lykkede dem at trække alle bundpropper op i Titanic-Danmark. Og snart får også islamisterne en tunge samme sted, pga. de radigale furier. Hvorfor ødelæggelsen af Danmark antagelig vil skride planmæssigt fremad.

 18. Af Hans Sørensen

  -

  @Anders Madsen
  Jeg forstår ikke hvorfor du ikke vil fortælle lidt om din uddannelse og baggrund, så vi bedre kan forstå, hvordan du er blevet så klarsynet og alle vi andre fjolser intet har fattet. Der må da være meget at prale med og nu har jeg spurgt til 3 gange. Kom nu frem i skoene Anders?

  Naturligvis har det hårde økonomiske konsekvenser for den enkelte at miste sit job. I Danmark dog meget mindre end samtlige andre steder på kloden. Og sådan vil det stadig være efter næste valg, når der kommer loft over hvor meget den enkelte kan få fra fælleskassen og de lavtlønnede i arbejde får flere penge udbetalt.

  Et kæmpe fremskridt for Danmark, selv om det naturligvis vil ærgre enhver socialist. Så nej Anders – du har ikke ret. Og jeg argumenteret hvorfor. Det er dig der ikke kan argumentere bare nogenlunde for det modsatte. Måske det er derfor du har så travlt med at nedgøre elektrikere og jurister med dårlige karakterer?

 19. Af B Nielsen

  -

  Corydon – det er ham, der vil blive husket for, at han smed regningen i børneværelset ved at fylde hullet i statskassen ved at indkræve kapitalpensionsafgifter for 80 mia. Kr., beløb der ellers ville være kommet ind i små beløb over de næste 20 år.

  Nå ja, og så var der jo også noget med en DONGbommert

 20. Af B Nielsen

  -

  En anden af Denne regerings uansvarligheder består i, at den år efter år udbetaler 16 mia. kr til mislykket integration.

  Til gengæld har den effektivt formået at skære på de varme hænder, man gik til valg på, der ville blive flere af. Jeg kan hilse fra dem i den offentlige omsorg, de drukner i kurser og møder, mens tiden til ældre og patienter smuldrer.

  Der bliver noget af et oprydningsarbejde efter Corydon og Co.

 21. Af Preben F Jensen

  -

  En gennemsnitlig flygtningefamilie koster nu over 450.000 kr. om året, iflg. pressen. Mens vanskeligt stillede og syge danskere rammes af den ene besparelse, nedskæring og forringelse efter den anden. (jp indland)

 22. Af Preben F Jensen

  -

  Se Uriasposten og læs kommentarer til de over 450.000 kr. pr. asylfamilie.

 23. Af Thomas K. Rasmussen

  -

  Læs Den Korte Avis og få den rigtige sandhed om den katastrofale indvandring – den sandhed som de gamle medier ikke tør beskrive men som lokalbefolkningen kender til!

 24. Af Thomas K. Rasmussen

  -

  I går kunne vi læse at den røde løftebrudsregering halverer deres vækstskøn i forhold til det skøn som de lavede i september så vi stadig ligger langt under væksten i vores nabolande. Og da der nu er flere på overførselsindkomster end i arbejde er der ikke meget som tyder på at situationen forbedres.

 25. Af Frank A

  -

  @TKR

  Hvorvidt PJ strør om sig med visdomsord, skal jeg være op til læseren at bedømme.

  Et er dog sikkert. Enkelte skribenter kan og skal ikke shanghaje en blog.

  At man så i tide og utide strør om sig med henvisning til konkurrende medier, skal man i sandhed have kittet osteklokken tæt, for ikke at kunne forstå, at det naturligvis ikke går.

  Berlingske driver trods alt en forretning, Det svarer jo sådan set til at du hænger tilbud fra Netto op på Brugsens opslagstavle.

  Det har hovedparten af folk så hjerne til at fatte, at den går ikke….

 26. Af Henrik Knage

  -

  Et af de største glansnumre, ved at sælge DONG aktier til Goldmann er, at nu styrer Goldmann hvilke typer brændsel der skal i div. varmekedler her i Danmark, og hvorfra det skal komme.

  Danmark er pludselig storimportør af biobrændsel f.eks. træpiller der er købt af Goldmann´s egne skove i USA og skibet til Danmark – det er smart, rigtig smart, især for miljøet.

  Mener sådan en tur over Atlanten forbruger 30.000 tons diesel til et skib.

  Så Corydong har skudt Danmark i foden, så næsen drypper på Djursland op til flere gange, for vi har selv biobrændsel i tonsvis.

 27. Af Preben F Jensen

  -

  Knage, tror du selv på at et containerskib bruger næsten 10.000 liter diesel for at sejle 1 km…..?

  Så skriver en om at der bruges 16 milliarder om året på indvandring og integration. Det er jo bare det officielle tal. Det rigtige tal er ca. 100 milliarder kr.

  B. ville gøre sig selv en tjeneste ved at forstå, at filtret ikke skjuler noget, men bare får læserne til at gå andre steder hen.

 28. Af Preben F Jensen

  -

  Knage har selvfølgelig ret i at salget af DONG til Goldmann Sachs er en skandale. Ligesom regeringens mørklægningslov og tvangsdigitalisering og dens asociale behandling af arbejdsløse, hjemløse og syge danskere. For ikke at tale om dens bekrigelse af mændene, familierne, børnene, bilisterne og de erhvervsdrivende.

  Ingen går efterhånden fri af dens uduelighed, svigt og overgreb.

 29. Af Søren Revser

  -

  B Nielsen skriver at Corydon og de “røde” smed regningen i børneværelset !

  Det er helt korrekt, og det er noget svineri, helt i overensstemmelse med det svineri der blev begået af VKO, da De skabte regningen.

 30. Af Henrik Knage

  -

  Måske en ubetydelig regnefejl – men meningen er god nok. Den holder m.a.o. vand :-)

 31. Af Anders Madsen

  -

  Det var vist VK og DF der i 2004 besluttede at børsnotere DONG.

  Se iøvrigt – “En avis, men kun af navn” – om Den Korte Avis.

  http://www.information.dk/518387

  HANS SØRENSEN – 13. DECEMBER 2014 22:53

  Tak fordi du understregede min pointe. Fakta er andet end Venstres propaganda og bondske analogier.

 32. Af Frank Andreasen

  -

  Såvel mørklægningslov som DONG salg, er begge undfanget undér V
  KO.

  Fødslen er så rettelig fundet sted under nuværende regeing, men det ville nu klæde debattørne at holde sig til fakta.

  Men sådan går det ofte med paternitetssager. Den der bærer skylden for undfangelsen, kan ofte ende med ikke at stå med regningen.

  Særligt hvis vedkommende er et skvat.

 33. Af Frank Andreasen

  -

  @ knage

  Jeg synes du regner fdint.

  Det er højst en hulens masse nuller – og hvad kan de betyde?

  :-)

 34. Af Preben F Jensen

  -

  Det er rigtigt at VKO søsatte mange onde og væmmelige planer, som først blev virkeliggjort under R og S, (samt SF og EL). Men det er da en skændsel at vores feminiserede regering så ikke stoppede væmmelighederne.

 35. Af Henrik Knage

  -

  Når politikere kan regne bevidst forkert og enten over eller underdrive så kan jeg vel også. Der er tilsyneladende nogen der reagerer på det – og det er positivt, spørg CoryDONG..

 36. Af Lars Petersen

  -

  @ B. Nielsen.

  “Regeringen udbet. 16 mia. kr til mislykket integration, og skære ned på varme hænder (red.)

  SVAR:
  * Det var den tidligere regering som udbyggede integrations industrien for alvor.
  * Det var den tidligere regering som begik flere Danmarks rekorder i varme hænder.

  Det kan du så ikke få nok af, da du bare må & skal ned og lege med industri kuglepenne blæk
  i den lokale skolegymnastiksal ved også det næste valg, og det næste, og det næste, indtil
  din forhåbentlige snarlige død indtræffer, da her så er en færre som fortsat ikke har fattet en
  skid, og derved forhindre et nyt system kan træde til. SÅ VÅGN DOG OP MENNESKE.

 37. Af Lars Petersen

  -

  @ Thomas K. Rasmussen.

  “Den korte avis fortæller om indvandringen, som de gamle medier ikke tør beskrive” (red.)

  Så derfor skal også du ned og lege med industri-kuglepenne blæk på noget pilviseret træ,
  som er blandet op med noget lim, derpå størknet, udskåret, og påtrykt: “Stemmeseddel”,
  i den lokale gymnastiksal, så du kan få endnu mere af det du påstår du er imod.. Åh gud..

 38. Af Anders Madsen

  -

  Det var også 15-16 mia. under VK og DF. Det er ikke en post der står på Finansloven – eller forklar hvorfor DF så ofrede efterlønnen (15-20 mia.) og ikke gik efter disse 15-16 mia. Det skyldes indvandreres og flygtninges lavere erhvervsfrekvens.

  Det var iøvrigt DF og VK som i 2004 besluttede, at privatisere DONG.

  ” HANS SØRENSEN – 13. DECEMBER 2014 22:53″

  Endnu et bevis for min påstand om denne bruger der åbenbart har personlighedsspaltning og omtaler sig selv i flertal.

 39. Af Anders Madsen

  -

  “Læs Den Korte Avis og få den rigtige sandhed om den katastrofale indvandring – den sandhed som de gamle medier ikke tør beskrive men som lokalbefolkningen kender til!”

  Forkert i og med DKA kopierer andre mediers historier eller selv digter dem.

 40. Af Frank Andreasen

  -

  Pittelkow og Jespersen har så bare det problem, at i og med flere måske kigger forbi deres hjemmeside, ville flere og flere ophavsretshavere opdage, at det da vist var deres indhold eller deres billeder der lige var “lånt”.

 41. Af Frank A

  -

  “Det er rigtigt at VKO søsatte mange onde og væmmelige planer, som først blev virkeliggjort under R og S, (samt SF og EL). Men det er da en skændsel at vores feminiserede regering så ikke stoppede væmmelighederne.”

  Det kaldes brede forlig Jensen.

  De forventes overholdt – også efter et valg.

  Men får det dig ikke til at reflektere spor over, hvor vidt det mon ville være, eller bliver anderledes, med en blå regering?

 42. Af Lars Petersen

  -

  @ Frank Andreasen.

  “Pittelkow og Jespersen låner ophavs låst materiale fra andre” (red.)

  Omvendt kunne man sige, at andre medier får stjålne midler til at kunne producere disse
  såkaldte ophavsrettigede billeder og anden materiale for, imens Karen og Ralph, dog score
  75.000 korruptions-kroner per år, samt tillagt Karens nederdrægtige folketingsgage for NUL,
  samt svinske ministerpension, startende fra de år 60, (idet man høre ind under 2009 reglen),
  ligesom man omvendt igen, F.eks. kan henvise til en anden tidl. DR medarb.: Rasmus Nielsen,
  der med sit Altinget.dk., årligt henter små 3 millioner stjålne kroner ned i forret, skønt hans
  medievirksomhed klare sig udmærket, og medarbejderne ligger på godt 50 kg. pr. måned.

  Med andre ord.. måske også den herre fokusere bare en liiiiile smule røvhamrende forkert.

 43. Af Hans Sørensen

  -

  @Anders Madsen
  Nu bliver jeg altså nysgerrig. Hvorfor må vi andre bloggere ikke høre mere om din egen baggrund?

  Du har vel skrevet et par tusinde indlæg her på Berlingske, som altid er helt oppe i det røde felt, så dit engagement fejler ikke noget. Men du er totalt immun over for fakta og alle andres argumenter og synspunkter, hvis de ikke matcher dine egne. Du er reelt ikke interesseret i at debattere, men er snarere en trold. Hvis du er en af de autonome eller en skuffet kommunist, forstår jeg godt dit had til mig og blå blok. Og har du hverken uddannelse eller job, kan du jo godt være både klogere og smartere end en jurist med dårlige karakterer eller en elektriker.

  Men jeg vil så gerne forstå mennesket bag, så kom nu ud af busken Anders?

 44. Af Frank Andreasen

  -

  @ Lars Petersen

  Jeg har intet problem med statsstøtten til skrevne medier.

  forskellen på Altinget.dk og DKA, er jo netop graden af orignalt arbejde der også udføres.

  Alle medier gafler historier hos hinanden. Problemet er at DKA enten ikke evner, eller vil overholde kravene om copyright bestemmelser og lignende.

  Et andet suspekt træk ved DKA, er at det ikke er tilmedt Pressenævnet, selvom det benævner sig “avis”.

  Retteligt burde de kalde sig Pittelkow-jespersens blog.

  Så var der styr på varebetegnelserne.

 45. Af Frank Andreasen

  -

  @ hans sørensen

  Start med at fortælle om dig selv.

  Så kan AM jo efterfølgende overveje om han vil følge trit.

 46. Af Henrik Knage

  -

  De blå frygter Corydon, som Store Stygge Ulv frygter Gårdmand Bjørn. Sammenligningen er slående, for uanset hvad spillet går ud på, så er der kun vindere, da folk køber Anders And uge efter uge.

  Corydon kunne sagtens spille med i danmarks svar på Ice Road Truckers, hvor de stridende parter kappes om at nå først til toppen af Himmelbjerget, med en mislykket Budha statuette af DONG træpiller.

  Senere kan det så diskuteres i “Debatten” hvor Fedtmule vanen tro er ordstyrer…

 47. Af Hans Sørensen

  -

  @Frank Andreasen
  Jeg har svaret ham før på personlige spørgsmål, hvor han beskyldte mig for at være betalt af Venstre og det der er værre. Forsøger helt generelt at svare på alt relevant, jeg bliver spurgt om. Men hvorfor overhovedet vende spørgsmålet mod mig? Det er ikke mig der konstant påstår jorden er flad og benægter fakta. Jeg vil bare gerne vide, hvordan han er blevet så klog og dygtig? Det er først der han klapper i, så måske han slet ikke er har “noget tøj på”, hvis du forstår?

 48. Af Henrik Knage

  -

  Nu mangler vi bare, at Bjarne springer ud som trans atlantisk pillefyr, iklædt laksefarvet latex Body Stocking og forsøger at sælge dampkedler fra 1864 til Eritreaflygtninge, kontanthjælpsmodtagere, hjemløse, flaskesamlere og folk på julehjælp i Dansk Røde Kors og Kirkens Nødhjælp og Korshær.

 49. Af Erik L arsen

  -

  Er Henrik Knage = Arne Rud? Eller lever de samme sted?? Deres kommentarer har jo intet med artiklerne at gøre?

 50. Af Frank Andreasen

  -

  @ hans s

  Nu er det vel næppe noget dybt personligt, i at svare at man ikke er lønnet af et politisk parti – med mindre man da er det.

  Jeg mener ikke internettet skal bruges som et bedre Oxfordmøde, selvom der bestemt er kræfter i den retning.

Kommentarer er lukket.